Пенчо Милков: Нека днешния ден ни даде повод за равносметка колко е важно да бъдем Човеци

4
Кметът на Русе участва във възпоменателна церемония във връзка с 81-ата годишнина от спасяването на българските евреи
Кметът на Русе участва във възпоменателна церемония във връзка с 81-ата годишнина от спасяването на българските евреи Снимка: Facebook

Кметът на Русе участва във възпоменателна церемония във връзка с 81-ата годишнина от спасяването на българските евреи

С възпоменателна церемония днес в Русе беше отбелязана 81-ата годишнина от спасяването на българските евреи.

"На днешния ден си спомняме за силната гражданска съпротива на народа ни срещу нацисткия терор. 81 години от акта на солидарност и храброст, спасил хиляди български евреи от сигурна гибел. Нека тази годишнина ни даде повод за равносметка, особено сега, когато светът отново е запален от войни. Колко важно е да бъдем Човеци и да се държим заедно", написа кметът на Русе Пенчо Милков в социалната мрежа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    18
    До 9
    Мръсна тролска отрепко, запазвай си отсега колесник на самолета, че ще се изнасяш от България с двеста в най скоро време!
  • 4
    17
    Балканеца
    И кой да им потърси сметка, като от 10 Ноември до днес пак те управляват, днес вече и наследниците им взеха да обсебват властта. Те ли да потърсят сметка? Иначе пенчо добре си спомня за гражданската съпротива на народа, но спомня ли си че без волята на Цар Борис нямаше да се състои събитието, което отбелязва днес? И спомня ли си сътбата на оня народ, който се съпротивлява срещу болшевишкия терор?
  • 11
    16
    ADOLF HITLER
    ""13 - Дядото на Пенчо Милков изби толкова Човеци без съд и присъда, сега внучето се разприказвало за Човеците. "" TOЧНО В ДЕСЕТКАТА ,САМАТА ИСТИНА!!! ПАДЕНИЕТО НА ЕДНО ИДИОТСКО ,ДИВАШКО,А И МАЛОУМНО ПЛЕМЕ ,ДОТУК ДОКАРА- ВНУКЪТ НА ОНЯ ИЗВЕРГ ЧЕТЕ ЛЕКЦИЯ ЗА ЧОВЕШКОТО,ЗА ЖИВОТА,ЗА ПРОГРЕСА....ИЗРОДИ,КРЪВТА ВОДА НЕ СТАВА! КОЛКО ЗЛАТО СВАЛИ ОТ ЗЪБИТЕ НА ЖЕРТВИТЕ НА КОМУНЯШКИЯ ТЕРОР,ИЗВЕРГЪТ ПЕНЧО МИЛКОФФ,СЪИМЕННИК НА СВОЯ УНУК,КРЪСТЕН ИМЕННО НЕ НЕГО...КОЛКО ОБИР ПАДНА,КОЛКО ЖЕРТВИ БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА?? ДОЛНО ПЛЕМЕ,ЗАСЛУЖИЛО СИ СЪДБАТА,НИКОЙ СМЕТКА НЕ ПОТЪРСИ НА УБИЙЦИТЕ ЧЕЕРВЕНИ...И ДОСЕГА ГЕНЪТ ИМ Е НАЧЕЛО,ИЗБИРАТ ГО,ПАК И ПАК??!!
  • 11
    15
    Който и да е
    Кметът е овластен страхливец без достойнство. Българските евреи са спасени от хора, впоследствие избити без съд и присъда от предците на такива като него. Лицемерна сган! Ние знаем истината, лъжите ви не ни засягат.
  • 18
    14
    kspf,d
    За каква равносметка говориш човече? Ти отдавна си на бунището на позора.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари