Пенчо Милков: Моля русенци да си останат вкъщи до обяд

5
Изходите на Русе са затворени
Изходите на Русе са затворени Снимка: bTV

Изходите на Русе са затворени

Проходът на републиката, както и проходът през Шипка са затворени. Временно е ограничено преминаването по пътя София - Варна в района на с. Железарци.

Спрени са товарните автомобили в посока Русе, предава bTV.

В почти всички общини има населени места без ток. Червен код за валежи от сняг и бурен вятър в 4 области от Североизточна България: Разград, Шумен, Силистра и Добрич.

Каква е ситуацията в Русе - коментира кметът Пенчо Милков.

"Изходите на Русе са затворени, моля, гражданите да си останат вкъщи поне до обяд, за да може екипите да си свършат работата, от "Енерго про" обещават до няколко часа да бъде пуснато електричеството в районите, където бе преустановено", обобщи Милков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    11
    Разбрах те Милфлов
    Вярно ли е, че дядото на този селянин от Низофо е УБИЕЦ на Хора? Вазилена и Бори яна знаеха ли това, като се омъжваха за Доктора? Докторът на Йордеческите науки, гордее ли се , че нае Баба коежката от ЕКО секОтдела? Дано сте щастливи Уроди недни и сексуално ненаситни Изроди.
  • 3
    10
    Русе
    Вземете и тротоарите да почистите г-н кмете
  • 10
    9
    СЪВЕТ
    моля ви,отидете до Румъния да се научите най-после как се чисти,стига сте ни баламосвали
  • 11
    8
    Русенец
    Пенчо, спри да се излагаш. Пак Ви хвана снега неподготвени , въпреки ,че от 3 дена има прогноза за сняг. Тъпи ли сте или с
  • 11
    7
    Тя
    То стана обяд. И пак не може да се ходи никъде. За пръв път вали сняг от няколко години - явно снегопочистващите фирми са забравили как се прави. А позьорчето да вземе да свърши някаква работа.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари