Пенчо Милков: Кметът трябва да е обединител и да се издига над партийните интереси

0
Надявам се на успешна кампания, за да продължим започнатото през последните години, заяви кандидатът за кмет
Надявам се на успешна кампания, за да продължим започнатото през последните години, заяви кандидатът за кмет

Надявам се на успешна кампания, за да продължим започнатото през последните години, заяви кандидатът за кмет

Пенчо Милков, кандидат за кмет на Русе, заяви в публикация във Facebook, че кметската позиция трябва да се заема от личност, която е обединяваща, силна и енергична. Той подчерта, че кметът трябва да се издига над партийни и корпоративни интереси и да работи за благото на всички русенци.

"Кметът трябва да бъде личност, която обединява хората, да е силна и енергична, за да може да реализира своите идеи и да се издига над партийни и корпоративни интереси", написа Милков.

Той изрази надежда за успешна кампания, за да продължи работата, започната през последните години. "Личностите, включени в листата ни, са много мотивирани. Като кмет винаги съм бил обединител на политическите сили. Гледам напред и имам изключителна енергия и желание да продължа да работя за Русе", допълни Милков.

Милков е кмет на Русе от 2019 г. и е издигнат за втори мандат от коалиция от пет партии - КП "БСП ЗА БЪЛГАРИЯ, КП "ЛЕВИЦАТА!", ПП "ПОЛИТИЧЕСКО ДВИЖЕНИЕ СОЦИАЛДЕМОКРАТИ", КП "АЛТЕРНАТИВАТА НА ГРАЖДАНИТЕ" и ПП "МИР.

В публикацията си Милков не конкретизира кои са основните цели, които си поставя за втори мандат. Той обаче обеща да продължи да работи за развитието на Русе като модерен и привлекателен град.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    9
    Браво КМЕТЕ - винаги ЗА град...
    Браво на Кмета. Точно така - над партийно и само за града. УСПЕХ на изборите За хейтърите и платените подлоги подолу, по добре не се изказвайте, да не се излагате,
  • 5
    8
    Миро
    Пенчо Милков ръси лъжливи обещания ,а до него е любовницата му от която има дете.Това ли е облика на кмета?
  • 10
    7
    Русенец
    Fool me once, shame on you. Fool me twice, shame on me.
  • 17
    6
    Абе
    Ти на кой свят си и за какъв се имаш?! Явно имаш нужда от специализирана помощ.
  • 6
    5
    Вгъзилена
    Аз ше гласувам за моя либийски осеменител! То се изплю на "семейството" си като предизоборна християнска ценност, изостави жена и три чавета, за да ме оножда на спокойствие в Низофо! Слабоумните кумунярски бабички и тъпаците от "вгъZZраждани" също ще гласуват за него! ХАХАХАХА
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари