Пенчо Милков: Иво Пазарджиев не е „сив кардинал“, а мой приятел и колега

1
Изобщо не мисля да коментирам ПИК и глупостите, които са написали, обясни кметът на Русе
Изобщо не мисля да коментирам ПИК и глупостите, които са написали, обясни кметът на Русе Видео: Русе Медиа

Изобщо не мисля да коментирам ПИК и глупостите, които са написали. Какъв „сив кардинал“, като си имате председател на Общинския съвет, който няма нищо по-нормално да има прекрасни отношения с кмета, и ако някой е опорка на управляващите да бият в партньорите и в тяхното разединение, какво има да го коментирам“, заяви днес кметът на Русе Пенчо Милков.

Поводът бе публикация в сайт, където се твърди, че председателят на ОбС в Русе Иво Пазарджиев е „сивият кардинал“ на кмета и присъства на всички оперативки на администрацията, тъй като ВМРО осигурява мнозинството в местния парламент, предава Русе Медиа.

Аз съм бил в опозиция и съм правил същото в Народното събрание и в Общинския съвет, когато е имало коалиция. Няма сиви кардинали, има председател на ОбС и има две групи, които формират мнозинството в Общинския съвет. Ние имахме няколко сесии до момента и за всички е ясно с гласовете на кои общински съветници се формира мнозинството. Аз имам прекрасни отношения с колегите си с общински съветници. С председателя на ОбС се познаваме от 10 години, само че е много трудно да ми бъде кардинал, защото от мен сигурно е по-малък с 10 години. Приятел ми е – да, колега – да, повече глупости не искам да коментирам“, заяви още Пенчо Милков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари