Пенчо Милков: Честит Ивановден на най-многобройната армия именици!

2
Хубав празник!, пожела на всички кметът на Русе
Хубав празник!, пожела на всички кметът на Русе

Кметът на Русе поздрави всички с името Иван и неговите производни

Кметът на Русе поздрави всички именици с днешния празник Ивановден. "Честит Ивановден на най-многобройната армия именици в страната! Да сте здрави и щастливи, и всички покрай вас! Хубав празник", написа Пенчо Милков във Фейсбук.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    5
    Офф
    Вместо да сведеш глава заради съсипването на града, ти не излизаш от социалните мрежи и медиите. То бива дебелоочие, ама чак такова скоро не се е виждало. Комунист е моят дядко комунстче съм и аз, ех кмет станах аз, но се пос....х.
  • 6
    4
    123
    Скоро време в тоя град ще остане кмета и държавните хрантутници покрай него. Масово хората бягат към чужбина, по-големите градове или на село както и той самия направи. Който има възможност се изнася никой не му се живее в тая разкопана кочина да диша отровения въздух
  • 5
    3
    Николай
    Кмете, да измиеш улиците, преди да сме се изпотрепали.
  • 10
    2
    ьььь
    кво става с бул. христо ботев, нещастник?
  • 14
    1
    Дядо Иван
    Мерси кмете! Още 3 мандата след теб няма да стигнат да се оправи разнебитеното от твоя! Айде хаирлия да е и дано следващия кмет е по-читав. Макар че кат гледам нивото магаре да изкарат и него ще изберат за кмет ;)
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари