Пенчо Милков: Бялото момиче - вече с цвят и светлина!

7
С видео във фейсбук кметът Пенчо Милков показа на русенци подводното декоративно осветление на чешмата с Бялото момиче
С видео във фейсбук кметът Пенчо Милков показа на русенци подводното декоративно осветление на чешмата с Бялото момиче

С видео във фейсбук кметът Пенчо Милков показа на русенци подводното декоративно осветление на чешмата с Бялото момиче

С нескрита радост кметът на Русе Пенчо Милков сподели в своята страница във фейсбук резултата от работата на общинските работници по поставяне на подводно декоративно осветление на чешмата с Бялото момиче на Текето

В началото на октомври месец кметът на града разказа как в продължение на седмици общинските предприятия "Паркстрой" и "Комунални дейности" възстановяват скулптурата на Бялото момиче на Текето и каменното мостче в района. Общинските работници почистиха растителността, направиха навеси и дървени перголи.

Под публикуваното от кмета видео много русенци изразяват мнението си, като коментарите са в двете крайности. Едни одобряват и аплодират свършеното, а други казват, че липсва естетика в осветлението, както и са разочаровани, че Текето като цяло е занемарено. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    10
    до 9
    Защо пък да нямаме мнение, бе комунист? Ти какво? Като ти наредят да харесваш нещо и го харесваш, така ли? И поработи върху правописа си.
  • -4
    9
    N8no
    Ей все недоволни все разбирачи то останали от кол и въжи нищо те разбират ама така да поплюем
  • 7
    8
    русенец
    Пенчо, идиотчето ми, да бяхте и сложили и светещи очи както на паметника на Самуил в София. Изобщо вместо да раждаш и да ПЛАЩАШ С НАШИ ПАРИ за безумни идеи, вземи да пообиколиш из Русе, че идва зима и падне ли сняг, не просто транспортът ще е напълно блокиран, но и жертви ще има! И разкарайте тази простотия от "Бялото момиче"!
  • 12
    7
    Дидо
    Пенчо е най-некадърния кмет, който Русе е имал след Калчев! Всекидневно го доказва.
  • 10
    6
    Леле майна
    Цветове от лампите много си пасват с цвета на мръсната вода и с цялоснатта мръсотия и окаяна визия. Добре се е получило.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари