Пенчо Милков: Асфалтирахме около пазарчето "Олимп"

3
Бригади работят за благоустрояването в кв. "Дружба" 1 и кв. "Здравец Север-2"
Бригади работят за благоустрояването в кв. "Дружба" 1 и кв. "Здравец Север-2" Снимка: Община Русе

Кметът Пенчо Милков отчете свършеното за седмицата

"Тази седмица стартирахме цялостното обновяване на амортизираното осветление по всички обслужващи улици и пътища на територията на Индустриален парк - Русе, както и по ул. "Ниш" в кв. "Възраждане". Продължава и боядисването на старите стълбове по булевардите с устойчива на атмосферни влияния боя. След "България" и "Тутракан" действаме по участъка между пробива на м-н Кауфланд и кръговото с ул. "Шипка". Това се посочва в отчета на администрацията, който кметът Пенчо Милков публикува във Facebook. 

Цялостно асфалтирахме пространството при пазара "Олимп" и завършихме ремонта около бл. 84 и 85 и улиците, свързващи бл.82 и 83 в Здравец, поясни Милков. 

Паралелно бригади работят за благоустрояването в кв. "Дружба" 1 и кв. "Здравец Север-2".

Въвеждаме мерки за енергийна ефективност в Детска ясла 9, ремонтираме покрива на Детска ясла 1 и отоплителната система в Дома за хора с деменция "Приста", отбелязва още кметът. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    9
    Пънчи
    Още малко..!Няма.да липсваш на никой,даже и на...знаеш си ти😉
  • 7
    8
    5 консорциума са!
    Големите лапачи, най-близки до Властта, са онези превърнали град Русе по проекта "Воден цикъл" в такова плачевно състояние - знае се от всички, но не се дава гласност в медиите. Важното е да се откраднат едни пари, не е важно дали ще се свърши някаква работа. Тези 5 лападжии са раздали на свои фирми да копаят безогледно на принципа "всяка коза със свой крак". Оттам идва хаоса. Проблемът е, че не участва нито една Русенска фирма, тъй като всички изпълнители на разкопките са някъде от страната. А пък от Министерство - МРРБ на Общината и ВиК в Русе са определили място на скамейката - странични наблюдатели.
  • 10
    7
    Много ядосан
    Този топографски знак направил голямо геройство , като "асфалтирал пазарчето" Целия град е изтърбушен !! Няма план , копае се безразборно , Стои с месеци изтърбушено. Това е за съд !! Прокуратурата какво чака ???? Асфалтирал пазарчето , смешник !!!
  • 9
    6
    Бай Пенчо, бай Пенчо...
    Пропусна да се похвалиш, че най-после, след 3 години смениха 1 кв.м. плочки пред Паметника на Свободата, но пък оставиха напуканите до тях. А падналите плочки около осветителния стълб срещу "Тетевен" КОГА? Те са още от предишния кмет Пламен Стоилов, вижте само - дребните неща в центъра не можете да оправите, а ние чакаме големи проекти. Е, с първия - Водния цикъл се осрахте...
  • 12
    5
    Гневен русенец
    Пенчо, Пенчооо целият град е разкопан и в руини ти с едно асфалтирано пазарче си се захвалил. Я кажи, защо поне там където заринаха разкопаното и го засипаха с бели камъни, защо поне това не асфалтират, а и него го зарязаха ?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари