Пенчо Милков: 503 ученици от ОУ “Иван Вазов” очакват с нетърпение обновения физкултурен салон

3
Наесен той ще бъде готов
Наесен той ще бъде готов Снимка: Facebook / Пенчо Милков

Наесен той ще бъде готов

503 ученици от ОУ “Иван Вазов” очакват с нетърпение обновения физкултурен салон на училището.

Много е важно той да е качествено ремонтиран, след като преди 4 години се установи, че е опасен и пропада, заяви кметът Пенчо Милков.

От директорката Теодора Йорданова той е информиран, че в лошо време децата спортуват в класните стаи, сутерен, коридорни пространства.

"Направих оглед на какъв етап е ремонта заедно със заместник-кмета по устройство на територията Здравка Великова. Вече се оформя много приветливо, безопасно и модерно спортно пространство", добави Милков.

"Съвсем скоро, деца, наесен, ще имате прекрасен салон, с нови кошове и настилка, облагородено, за да бъдете активни и да спортувате на воля", обеща кметът на Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    Ехххх
    А хиляди русенци чакат да освободиш мястото, което не е за теб.
  • 7
    1
    Бив възпитаник
    Целият училищен двор прилича на Припят изоставен грозен 10 вида стар асфалт от времето на моите на родители (аз не съм първа младост!) Потресаващо…. Жал ми е за всичко което сме видяли от това прекрасно място .
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари