Павлова: Новото трасе "Русе - Търново" е в най-критичната си фаза

0

Днес Областният управител г-н Стефко Бурджиев присъства на бизнес форум за развитието на регион Северен централен, който е част от националната кампания „Региони в растеж”, организирана от вестник „24 часа”.

В събитието взеха участие министърът на регионалното развитие и благоустройството, г-жа Лиляна Павлова, г-н Валери Белчев, изпълнителен директор на Фонда на фондовете, кметът на Община Русе, г-н Пламен Стоилов, народният представител от 19 МИР, г-н Пламен Нунев, кметове и представители на държан институции и бизнес средите от Северен централен регион.

Г-жа Павлова представи „Очакваните ефекти от инвестициите по Оперативна програма „Региони в растеж” към 2023г.”. По-късно кметът на Община Русе запозна присъстващите с Инвестиционната програма на общината в изпълнение на Интегрирания план за градско възстановяване и развитие.

"В момента се разработва Оценка на въздействието на околната среда. Това е най-важната, но и може би най-критична фаза за всеки проект".

Това заяви днес в Русе министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова по повод напредъка за дългоочакваното ново трасе между крайдунавския град и Велико Търново.

Програмата на министър Лиляна Павлова в гр. Русе продължава с лекция от 15.30 ч. пред студенти и преподаватели от Русенски университет „Ангел Кънчев”.   

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари