Пътят Русе - Бяла отново оглавява черната статистика на МВР

0
Най-много нарушения са регистрирани по булевард "България"
Най-много нарушения са регистрирани по булевард "България" Видео: Кис 13

Според данните на Пътна полиция катастрофите с пострадали в област Русе намаляват, като данните са до края на март.

В сравнение със същия период на 2017, ранените са с 37 по-малко, като броят им е 65. Загиналите са четирима при 53 катастрофи.

В черната статистиката за тримесечието отново водещо място заема пътят І-5 / РусеБяла, като по него са станали най-голям брой тежки катастрофи, а тенденцията е за увеличаване на броя на тежките пътни инциденти в сравнение със същия период на миналата година

Най-много нарушения са регистрирани по булевард "България" в отсечката където е монтирана стационарната камера. От 5-ти декември, когато тя бе върната на мястото си, досега, заснети са били близо 33 000 превишавания на скоростта.

Началникът на сектор „Пътна полиция“ съобщи още, че за период от 4 месеца (от 5 декември 2017 г. ) от системата за контрол на скоростта, поставена на бул. България в Русе, са засечени 32 962 нарушения на скоростния режим.

Заради почивните дни около Великден се очаква засилен поток на леки автомобили от Румъния през Дунав мост, предупредиха пък от Гранична полиция. По традиция утре е най-натовареният ден, когато през границата се очаква да минат около 30 000 леки автомобила.

Източник: КИС 13
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари