Пацо отърва затвора

0
Брадарът бе арестуван при спецакция, но сключи споразумение с прокурора
Брадарът бе арестуван при спецакция, но сключи споразумение с прокурора

Нашумелият покрай първите сезони на „Биг брадър“ Панайот Кючуков - Пацо  се размина с престой зад решетките по дело за организирането на незаконни залагания.

35-годишният плейбой сключи споразумение с наблюдаващия наказателното производство прокурор в родния му град Гълъбово  и по този начин си осигури пробационен режим в рамките на половин година и задължителна регистрация по местоживеене, информира Монитор.

Пацо беше задържан при спецакция на ТД БОП на 14 юли м.г., повдигнато му беше обвинение за това , че от началото на януари с.г. е. устройвал хазартни игри не по установения от закона ред / престъпление по чл.327 ал.1 от НК/.Играчите на покер се събирали два пъти седмично като всеки път броят им е бил различен, всеки от тях внасял депозит, който на финала отивал при спечелилият раздаванията.

Установено било, че обвиняемият не е участвал в игрите и залаганията, негова била само грижата за помещението и набавянето на необходимите аксесоари:чипове, карти, пластмасова черна кутия с механизъм за подаване на карти и др. По време на акцията на място бяха установени 11 залагащи, които прекараха едно денонощие в ареста на местното РУ „Полиция“.Според запознати при задържането му Панайот бил убеден, че става дума за телевизионна сценка от сорта на „скрита камера“, почти до финала на разследването той така и не разбрал, че всъщност е вършел престъпление.

Панайот Кючуков влезе в обсега на медийното внимание с участието си в третия сезон на „Биг брадър“, в който завъртя флирт с женствения Пеньо и, разбирайки истинския му пол, успя да му счупи носа. В последствие младият мъж направи куп публични изцепки, хвалейки се със славата си на полова шпага сред нежния пол,където завоеванията му за сравнително кратък период от време надхвърлили 600 бройки.

От няколко години Пацо е назначен  за ръководител на общински дневен център за деца и младежи с увреждания.

Източник: МОНИТОР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари