Пациент скочи от 3-тия етаж на болница в Дупница

1
44-годишният мъж изпаднал в делириум
44-годишният мъж изпаднал в делириум Снимка: Wikimapia.org

44-годишен мъж, пациент в МБАЛ “Св. Иван Рилски-2003” – Дупница, се самоуби със скок от третия етаж на здравното заведение, пише "Струма.бг".

Драмата се разиграла около 6:30 часа вчера. Иван Славов от Сапарева баня бил на лечение в едно от вътрешните отделения на болницата заради тежко заболяване. Според лекари в отделението мъжът е изпаднал в делириум и полетял от прозорец на третия етаж, починал на място. Лекари от болницата се опитали да му окажат първа помощ, но безуспешно.

На място пристигнали криминалисти от РУ – Дупница, които установили, че няма насилие по тялото на самоубилия се 44-г. мъж, но тялото е изпратено за аутопсия.

Преди да се разболее Иван Славов дълги години бил на работа в Италия. През време се разделил със съпругата си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари