Пътната обстановка в Русенско

0
От АПИ напомнят на водачите на моторни превозни средства да се съобразяват с метеорологичната прогноза
От АПИ напомнят на водачите на моторни превозни средства да се съобразяват с метеорологичната прогноза

От АПИ напомнят на водачите на моторни превозни средства да се съобразяват с метеорологичната прогноза

В Област Русе ограничена видимост поради мъгла има: 

  • До 150 м в област Русе в района на Сиво поле, в област Търговище в района на Антоново.

Временно са въведени следните ограничения за движение на МПС:

Път ІІІ-202: Движението по път III-202 Русе - Щръклево - Нисово - Кацелово при км 36+945 е ограничено за МПС над 10 тона поради компрометирано експлоатационно състояние на мост до село Кацелово при км 36+945 над река Черни Лом. Едната лента е ограничена за движение и е въведен пропускателен режим по свободната лента за движение. Въведено е ограничение на скоростта 40 км/ч. Срок до 28.04.2023 година.

Ремонтни дейности:

Път II-52: Движението по път II-52 в участъка между Пиргово - Мечка от км 0+000 до км 15+000 се осъществява поетапно в една лента поради извършване на ремонтни дейности на асфалтовата настилка. Участъкът е сигнализиран с пътни знаци. Срок до 20.11.2022 година;

Път III-2001: Движението по път III-2001 Писанец - Ветово - Глоджево от км 2+675 до км 31+500 се осъществява с повишено внимание поради частични ремонтни дейности на асфалтовата настилка, отводнителни съоръжения, профилиране на пътни банкети и рязане на храсти. Участъкът е сигнализиран временно с пътни знаци. На определени работни участъци движението на МПС се осъществява в една лента с пропускателен режим и се регулира от сигналисти. Срок до 28.04.2023 година;

Път III-2302: Движението по път III-2302 Червена вода - Ветово от км 0+000 до км 17+855 се осъществява с повишено внимание поради ремонт на асфалтовата настилка, рязане на храсти, косене на трева по пътните банкети и подравняване на пътните банкети. Участъкът е сигнализиран с пътни знаци. Срок до 20.11.2022 година. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари