Пътна обстановка в област Русе

2
Информация на АПИ към 17:30 ч. на 8 януари 2023
Информация на АПИ към 17:30 ч. на 8 януари 2023 Снимка: Dunavmost / архив

Информация на АПИ към 17:30 ч. на 8 януари 2023

Временно са въведени следните ограничения за движение на МПС:

Път ІІІ-202: Движението по път III-202 Русе – Щръклево – Нисово – Кацелово при км 36+945 е ограничено за МПС над 10 т поради компрометирано експлоатационно състояние на мост до с. Кацелово при км 36+945 над р. Черни Лом. Едната лента е ограничена за движение и е въведен пропускателен режим по свободната лента за движение. Въведено е ограничение на скоростта 40 км/ч. Срок до 28.04.2023 г.

Ремонтни дейности:

Път III-2001: Движението по път III-2001 ПисанецВетовоГлоджево от км 2+675 до км 31+500 се осъществява с повишено внимание поради частични ремонтни дейности на асфалтовата настилка, отводнителни съоръжения, профилиране на пътни банкети и рязане на храсти. Участъкът е сигнализиран временно с пътни знаци. На определени работни участъци движението на МПС се осъществява в една лента с пропускателен режим и се регулира от сигналисти. Срок до 28.04.2023 г.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Цикълът нв Менчи
    Пил Коф, затвори улиците на цял град, Вие се кахърите за два участъка. Рузенските улеци са, като след военни действия на пиян а. рап, ски поданник изселил се с ханъмата си в поло, мие. ту.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари