Пъстър театрален афиш през февруари

1
Русенският драматичен театър продължава театралния си маратон, насищайки месеца с разнообразни като жанр представлени
Русенският драматичен театър продължава театралния си маратон, насищайки месеца с разнообразни като жанр представлени

Във втория месец от годината Русенският драматичен театър продължава театралния си маратон, насищайки месеца с разнообразни като жанр представления.

На 1 февруари  от 19 ч. на Голямата сцена ще се играе третото представление на най-новата премиера „Казимир и Каролине“ от Йодьон дьо Хорват, в режисурата на Крис Шарков.

На 7 февруари от 19 ч. на Голямата сцена Ямболският драматичен театър ще представи комедията на Ерик Асус „Мъжете предпочитат да излъжат“ , в  режисурата на Владимир Петков. В спектакъла участва известната актриса Йоана Буковска-Давидова.

На 11 февруари от 19 ч. на Голямата сцена отново ще се развихрят героите от постановката на Теди Москов „Коя гад изяде кашкавала“. В вакханалията от смях блести участието на гост- актьорите Валентин Танев, Мая Новоселска, Никола Додов и русенските артисти Д.Михайлова, Кр.Ценкова, П.Венелинова, Я.Господинова, Ал.Узунов, Ив.Спасимиров, К.Хабил и Л.Кънев.

На 18 февруари от 19 ч. на Голямата  сцена Шуменският драматичен театър ще покаже авторският спектакъл на режисьора Димитър Димитров „Ще ти разкажа за Америка“. В него специално участие имат известните актьори Мария Статулова и Красимир Ранков.

На 20 февруари от 19 ч. на камерната зала „Слави Шкаров“ в динамично действие ще ни въвлекат героите от комедията на Орлин Дяков „Легло за трима“.

В На 21 февруари от 19 ч. на Голямата сцена две жени ще изживеят драматичен сблъсък в пиесата на Магда Борисова „Сблъсък“. Режисьор е Орлин Дяков, а героините се играят от актрисите  Татяна Цветкова и Ралица Константинова.

На 25 февруари  от 19 ч. на Голямата сцена ще оживее знаменитият герой на Ярослав Хашек в спектакъла „Швейк“ на театър „Българска армия“. Той е постановка на Бина Харалампиева, а в героя се превъплъщава Герасим Георгиев-Геров ,в партньорство с Валентин Танев.

На 27 февруари от 19 ч. на голямата сцена  Бургаският драматичен театър ще представи „Да докоснеш дъгата“ от Питър Куилтър, в постановка на Борислав Чакринов.В този мюзикъл ще вземе участие звездно трио – Тони Димитрова, Веселин Плачков и Асен Лозанов.

На 28 февруари от 19 ч. на Голямата сцена Старозагорската опера ще представи балета „Нестинарка“ от Марин Големинов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари