Първото за годината пълнолуние ще донесе големи промени в живота на три зодии

0
То се очаква на 7 януари
То се очаква на 7 януари

То се очаква на 7 януари

Първото пълнолуние се тази година е на 7 януари и то ще донесе големи промени в живота на 3 зодии.

Скорпион

Добри новини очакват Скорпионите в деня на пълнолунието. Ще им бъде предложено повишение или нова интересна работа. И в двата случая доходите на представителите на този знак ще се увеличат значително. Скорпионите ще се почувстват по-значими и компетентни, споделя Actualno.

Въпреки това количеството работа, която Скорпионите ще трябва да извършат, ще се увеличи значително. Но тези промени само ще донесат радост на представителите на знака, защото те ще получат много по-висока заплата и много нови възможности.

Козирог

За Козирозите пълнолунието на 7 януари ще бъде знак да изместят акцента в живота си от работата към връзките. Женените представители на знака ще започнат да прекарват повече време у дома със семействата си, а необвързаните обърнат повече внимание на социалните контакти.

Козирозите, които имат дългогодишна връзка, ще се замислят за брак и деца. Някои представители на този знак дори ще сменят дома си поради тази причина. Очакват ги много промени, но всички те ще бъдат изключително приятни.

Водолей

На пълнолуние Водолеите ще могат да се сбогуват с миналото, което досега не им е позволявало да живеят спокойно.

Те ще обърнат страницата и ще започнат нова глава в живота си. Някои представители на знака ще сменят работата си и дори местожителството си. Очакват ги нови запознанства и много положителни емоции.

Успехът няма да ги накара да го чакат дълго време. Водолеите ще се докажат много добре на нова работа и скоро ще получат ръководна позиция.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари