Първата съпруга на президента си смени името

2
Красивата банкерка си върна моминското име
Красивата банкерка си върна моминското име

Първата съпруга на президента ген. Румен Радев - Гинка Радева, смени фамилията си.

Красивата банкерка си върна моминското име веднага след като новата първа дама Десислава Генчева стана официално госпожа Радева миналата година. За паспортната промяна разказаха близки до майката на децата на новия държавен глава, цитирани от България Днес.

След като между Коледа и Нова година под ръка със съпруга си, Десислава Генчева бе изловена да сменя документите си в столичното Първо РПУ, за да може официално да носи фамилията на половинката си, Гинка Радева също решила да започне на чисто. Тя също сменила фамилията си и си върнала моминското име и вече е Гинка Кесякова.

Според запознати първата "първа" дама окончателно искала да се откъсне от сянката на бившия си съпруг и президент на страната. За разлика от нея бившата половинка на Росен Плевнелиев - Вероника, до последно продължи да носи фамилията на съпруга си и си остана Плевнелиева, въпреки че мъжът й се ожени повторно като Радев и се сдоби с "втора първа дама" - Юлияна Плевнелиева.

Заради смяната на фамилията приятели на бившата съпруга на Радев веднага пуснаха клюката, че красавицата се е омъжила повторно. Причината е, че Гинка е засичана от папараци пред банката, в която работи, с колега от офиса й, с когото споделят силно приятелски отношения. Двамата често пътуват заедно до работа, но според колеги на чаровната банкерка приятелството им е само колегиално. Гинка категорично няма половинка до себе си в момента.

Чаровницата се е посветила изцяло на кариерата и на двете си деца - Дарина и Георги, които напътствала как да се държат, след като татко им вече официално е начело на държавата. Малчуганите, които учат в едно и също училище в столицата, се очаква да не заживеят в резиденция "Бояна" с татко си и мащехата им Десислава. Двамата тийнейджъри са под опеката на майка си Гинка, която не искала и да чуе децата й да стават медийни звезди или да са придружавани от охрана на НСО.

Гинка насърчавала децата си и да поддържат добри отношения с новата половинка на баща им и въпреки че банкерката и държавният глава не са приятели в социалните мрежи и рядко общуват, то между роднините им цари истинска идилия. Дъщерята Дарина често излиза по заведения и купони с братовчедка си София, а Гинка е близка с бившата си зълва Лозана.

Във вила "Калина" в резиденцията на този етап ще се нанесат само държавният глава и първата дама Десислава Радева. Двамата досега обитаваха апартамент под наем в столичния квартал "Гео Милев".

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари