Каква трябва да е ролята на първата дама Деси Генчева?

0
Тя има много да се учи!
Тя има много да се учи! Снимка: БГНЕС

"Тъжно ми е за президента от едната страна с Илияна Йотова. Трябва да бъде по пестелив на появяванията с нея."

Това заяви журналистът от Дарик радио Константин Вълков. Той и експертът от етикет и протокол Кристина Крънчева коментираха пред Нова телевизия визията и какво липсва на новата президентска двойка и особено на първата дама Десислава Генчева.

"Мишел Обама основно правеше две неща. Помагаше на майките на ветераните и да прави лицеви опори по телевизията. С появата й веднага се покачваха продажбите на тоалета, с който е облечена. По пестелива трябва да е вицепрезидента Илияна Йотова", заяви Вълков.

Каква трябва да е ролята на първата дама Десислава Генчева? 

"Първата дама трябва да има страхотна класа, да е дистанцирана и да подкрепя мъжа си. Обикновено не трябва да работи, а да си гледа децата. Това беше схващането, а сега вече е, че с първата дама можеш да изпиеш една бира. Мелания Тръмп дори тренира интервютата. Така са устроени неща и така трябва да се направи. Човек не се ражда научен той се възпитава", коментира  Константин Вълков.

"Тя чува съвета на експертите. Ние сме свикнали да чуваме само колко сме добре. Първото впечатление се сформира от 3 до 7 секунди. И то е на база външен вид и език на тялото. Две години са необходими, за да се промени това първо впечатление", обясни експертът по етикет и протокол Кристина Крънчева.

Вълков даде пример с Жан Виденов. "Той отделя цял ден и казва сега ще слушам 8 души и те да дойдат да ми разказват и ще ги слушам," разказа Вълков.А Крънева го допълни: "Нашият проблем е, че всичко си знаем от малки. Трябва да се надгражда, със сигурност новата първа дама трябва много да се учи."

В крайна сметка експертите бяха единодушни, че Десислава Генчева трябва да се научи, как се храни на маса, как се слиза от кола, как се подава ръка да се ръкува. "Това не е обидно да се учи. А се научава тогава, когато се видят колко са смешни отстрани", категорични са специалистите.

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари