Първата дама на Украйна е на посещение в САЩ

0
Вчера Олена Зеленска се срещна с държавния секретар на САЩ Антъни Блинкън
Вчера Олена Зеленска се срещна с държавния секретар на САЩ Антъни Блинкън Снимка: АП

Вчера Олена Зеленска се срещна с държавния секретар на САЩ Антъни Блинкън

Програмата на съпругата на украинския президент Володимир Зеленски във Вашингтон включва редица привличащи вниманието събития. Вчера тя се срещна с държавния секретар на САЩ Антъни Блинкън, днес ще бъде приета от първата дама Джил Байдън, а утре ще говори пред Конгреса, предаде Асошиейтед прес.

Държавният департамент първо обяви, че Зеленска и Блинкън ще се появят за кратко пред фотографите, след което отмени решението си. Това отразява факта, че съпругата на украинския президент не е на посещение в Съединените щати като официален представител на държавата.

Олена Зеленска до голяма степен изчезна от публичното пространство през първите месеци от войната в Украйна, отбелязва АП. Поради съображения за сигурност тя бе държана на друго място от съпруга си заедно с двете им деца.

Олена Зеленска излезе от уединението си на 8 май, за да приветства първата дама на САЩ Джил Байдън, която на направи необявено предварително посещение в Западна Украйна. Оттогава 44-годишната съпруга на украинския президент се появява по-често в общественото пространство.

Олена Зеленска е учила архитектура, но е работила като сценарист на комедийни сериали, включително за мъжа си. Преди да бъде избран за президент на Украйна през 2019 г., Володимир Зеленски е актьор и става популярен със сериала "Слуга на народа", в който играе ролята на президент.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    До 4
    Даскале, пак се опитваш да наливаш акъл в кухите тикви на рашистките тролчета! Няма смисъл! Толкова са жалки предатели антибългарски, че чак не се усещат! Сега пак тоя Zтанко л@йното ще пише, че сме един човек. Елементарни отрепки са! ;)
  • -1
    4
    daskal
    До Sтанко - Ти изобщо знаеш ли кой кого нападна? Кой и как започна войната? Кой "да си седи на задника"? Какво се случва в суверенна Украйна? Що за хора са такива като тебе? Къде живееш и в каква страна искаш да живееш? Би ли заминал за Русия? Или все пак би предпочел Италия, Франция, Германия? Не ми отговаряй. Знам отговорите.
  • 5
    3
    Sтанко до 2
    Злобата се трупа с времето. В началото всичко беше равнопретеглено. Сега вече всичко е видимо. Не тая добри чувства към урките поради 1000 причини. Воюват защото са подведени... Подвеждат ги от 8-9 години. Нагли са, защото само те са най-важните на деня... Да си седят на задника и да не се правя на хитри...
  • -1
    2
    До 1
    Като гледам твоята злоба на колко високо ниво е,а завършваш коментара с - ха ха ха !
  • -2
    1
    Sтанко
    Вещица на посещение я пъкъла(Ада). Физиономията на тая жена е зловеща. Зелената и тя облечена в тютюнево. Като клоуна. Съпричастност. Колко още злоба могат да съберат със себе си? Продължават да ги подпичкват да правят глупости и да си мислят, че могат да "превземат Русия". Мечтите на големите са в техните ръце....... ха ха ха...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари