Първата българка шампионка по бокс: Радвам се, че донесохме късмет на Кубрат и Тервел

1
Дейзи Ланг се върна от САЩ, за да подкрепи братята Пулеви
Дейзи Ланг се върна от САЩ, за да подкрепи братята Пулеви Снимка: Евгени Димитров / Фокус

Дейзи Ланг се върна от САЩ, за да подкрепи братята Пулеви

Първата българка световна шампионка по бокс - Деси Кирова, известна в цял свят като Дейзи Ланг, за пореден път подкрепи Кубрат Пулев и брат му Тервел, като изгледа мачовете им в компанията на легендарния ни футболист Христо Стоичков и на председателя на федерацията по бокс Красимир Инински, пише Фокус.

"Радвам се, че донесохме късмет и победа на Кубрат и Тервел. Атмосферата беше прекрасна. Отново показахме, че българите можем да бъдем единни. Когато чух нашия химн и родопската музика от моя роден край, която съпътстваше братя Пулеви като излизаха на ринга ,се развълнувах много и просълзих. Винаги съм казвала ,че успехите на един спортист е най-добрата политика и представя страната ни в най-добър международен аспект. Отново се срещнах и установих контакт с приятели от моето детство, с които не съм се виждала много години. Беше ми приятно да срещна моя първи треньор по таекуондо - Слави Бинев , който ми даде старт - направи ме европейска шампионка и възпита този боен дух, който се прояви успешно през цялата ми спортна кариера", сподели емоциите си Дейзи след мачовете на братя Пулеви в зала Арена София.

Дейзи се върна от Щатите, където живее почти 20 години, за да бъде гост на мача на боксьорите ни в София. Тя ще посрещне на родна земя и рождения си ден на 4 април, а ден преди празника ще бъде специален гост на премиерата на новата книга на журналистката и пиар Патриция Кирилова - "През Банкя до Харвард и назад". Книгата е вдъхновена от политическата сатира на Радой Ралин, както и от творбите на Алеко.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Теодор
    Супер ❤️
  • 0
    1
    Бай Чеп
    На снимката - Сульо, Пульо, Дейзи и Ицо Хазарта!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари