Първа снимка на заловените за стрелбата срещу Петър Бъчваров

0
Арестуваните са двамата братя Мустафа Е. и Енгин Е. - криминално проявени
Арестуваните са двамата братя Мустафа Е. и Енгин Е. - криминално проявени Снимка: bTV / DHA

Арестуваните са двамата братя Мустафа Е. и Енгин Е. - криминално проявени

Заловените за стрелбата срещу българския полицай Петър Бъчваров са били криминално проявени, съобщава турската медия DHA, цитирана от bTV.

Граничният полицай загина вчера, докато патрулира на турската граница. Той бе застрелян в главата.

Турската медия разказва, че след инцидента екипите на жандармерията в южната ни съседка са започнали мащабни операции в района, за да заловят заподозрените.

Арестувани са двамата братя Мустафа Е. и Енгин Е. Иззета е ловна пушка и 23 патрона.

И двамата са криминално проявени. Те имат и досиета за “кражби”.

Смята се, че двамата братя са се занимавали с кражби на пари и ценности от нелегални мигранти. Преди трагичния инцидент двамата са прекарали четири дни в гората.

Турската медия твърди, че и в нощта на стрелбата братята отново са чакали нелегални имигранти. Те са забелязани от българските гранични полицаи, които са включили фаровете на автомобила си, а след това са помолили братята да се отдалечат от граничната ограда.

Мустафа Е. и Енгин Е. са били само на 10 метра от оградата, когато са открили огън по българските полицаи. След това са избягали.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    2
    Пишеш глупости
    Приличаш на употребена тоалетна хартия.
  • -6
    1
    dgd
    Турчин като убие арменец или кюрд, полицията го арестува и се снима за спомен със извършителя. И в този случай очаквам да се случи така.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари