Партията на Светльо Витков "Глас народен" представи кандидат-депутатите си в Русе

0
Партията на Светльо Витков "Глас народен" представи кандидат-депутатите си в Русе

Партията на бившия вокалист на група "Хиподил" "Глас народен" регистрира в РИК - Русе своята листа в последния възможен ден, предвиден от закона, съобщава "Топ новини".

За народната любов в Русе ще се борят:

1. Мариета Волф, Маркетинг и връзки с обществеността в медицински център

2. Веселин Колицов, Търговски директор

3. Борислав Тотев, Технолог

4. Антони Томов, Управител на хотел

5. Д­р. Илко Маринов, Управител на медицински център

От партията са набелязали няколко конкретни проблема в Русе, които трябва да са основен приоритет. Това включва:

Здравеопазване: построяване на още един дом за възрастни хора; осигуряване на безплатен паркинг за пациенти на територията на МБАЛ - Русе АД.

Инфраструктурни проекти: изграждане на високоскоростен път Е 85 Русе - ­Бяла; канализация на русенските квартали "Средна кула" и "Долапите", както и на близките до Русе села, които в последните години увеличиха населението си заради субурбанизацията.

Туризъм: развитие на отрасъла за сметка на отмрялата индустрия или зараждащите се недоказано екологично чисти производства; разширяване на възможностите, които река Дунав предоставя; участие в трансгранични европейски проекти и проекти с участието на съседни общини и области в България.

Архитектурно наследство и строителство: изясняване собствеността на сградите, обявени за паметници на културата; бързо приемане на закони, определящи грижата за тях; проследяване на изпълнението на архитектурни проекти, касаещи реставрацията на стари сгради.

Промяна на организацията на предизборните кампании: равнопоставеност на партиите и коалциите, регистрирани за участие в съответните избори, като се дефинират определени запазени места за всеки участник и ефективни санкции за унищожаване на агитационни материали.

Източник: Топ новини
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари