Партия "Възраждане" организират днес протест срещу зеления сертификат

0
На демонстрацията щели да присъстват около 10 хиляди души от цялата страна
На демонстрацията щели да присъстват около 10 хиляди души от цялата страна Снимка: БГНЕС / Архив

Организаторите се заканват на него да присъстват 10 хиляди души от цялата страна

Партия "Възраждане" организира днес национален протест срещу зеления сертификат, предаде NOVA. Той е свикан за 12:00 часа. Организаторите се заканват, че на демонстрацията ще присъстват около 10 хиляди души от цялата страна.

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов най-вероятно ще пропусне партийното събитие, тъй като е поставен под карантина заради контакт със заразения с коронавирус парламентарен шеф Никола Минчев на Консултативния съвет при президента.

Междувременно най-големият полицейски синдикат излезе с призив към протестиращите - да не се стига до ескалация на напрежението.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    Хм
    Партия Възраждане бяха против ваксините, но се оказа че голяма част от тях са ваксинирани. Партия Възраждане бяха против гейпарадите....нали, много интересно.
  • 3
    2
    daskal
    Дори само този дребен евтин популизъм е достатъчен, за да ми обясни всичко за тези лумпени. Поредните фашизоидчета, които яхват с обещания и закани разни народни проблеми. Лидерът им ще гъделичка до припадък фантазиите на малоумните си почитатели. Байгън от атакисти и патреоти!
  • 4
    1
    русенец
    Днес явно ще има водевилна програма пред парламента. Като не дадоха хляб на народа, поне да му дадат зрелища
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари