Парламентът почете с едноминутно мълчание жертвите в Бургаско

0
Искрено сме съпричастни към жителите от тези райони. Най-важно е местната власт и органите да обединят усилията си в справянето със стихията
Искрено сме съпричастни към жителите от тези райони. Най-важно е местната власт и органите да обединят усилията си в справянето със стихията Снимка: БГНЕС

Парламентът почете с едноминутно мълчание жертвите от бедствието в Бургаско, предаде БГНЕС.

Председателят на Народното събрание Димитър Главчев заяви от трибуната, че всички са солидарни със скръбта и болката на близките на загиналите.

Искрено сме съпричастни към жителите от тези райони. Най-важно е местната власт и органите да обединят усилията си в справянето със стихията“, каза още Главчев.

*Стихията в Бургаско взе три жертви. Едно от най-пострадалите места е село Равнец. Все още е в сила бедственото положение в Община Бургас и Община Камено, а разчистването на щетите продължава.

В Община Камено днес е ден на траур в памет на трите жертви от потопа. През нощта жандармерията е охранявала пострадалите села. В наводнените райони дежурят и аварийно-спасителни екипи. Продължава търсенето на изчезнала жена.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари