Парламентарните партии нямат големи очаквания към новия служебен кабинет

0
„Още от същото“ - така някои определиха служебния кабинет
„Още от същото“ - така някои определиха служебния кабинет Снимка: БНР / Ани Петрова

„Още от същото“ - така някои определиха служебния кабинет

Парламентарно представените формации нямат големи очаквания от новия служебен кабинет, но за сметка на това имат въпроси и изисквания към него, предаде БНР.

Три са задачите пред служебното правителство, посочи съпредседателят на „Продължаваме промянатаКирил Петков:

“Най-важното нещо, което новият кабинет трябва да направи, е да направи така, че изборите да са честни. Това предизвикателство сега става много по-голямо с хартиената бюлетина. Призовавам, особено МВР, този път да си свърши работата безупречно, защото българите разчитат на едни честни избори. Второто нещо е, държавата да функционира без сътресения. И третото нещо, което е важно, е да предоставят неутрален терен. Да няма министри, които да взимат страна в политическата дискусия“.

Съпредседателят на „Демократична БългарияАтанас Атанасов очаква още от същото:

“Явно, “още от същото“, да се изразя по този булеварден начин. Какво друго можем да очакваме?! Да се надяваме да не направят някакви поразии в периода на изборите. Разбира се ние ще следим тяхното поведение и ще се опитаме да ги коригираме там, където си позволяват волности. Да се надяваме, че няма да променят и външнополитическия курс на страната по отношение на войната, това е изключително важно“.

Лидерът на „ВъзражданеКостадин Костадинов няма очаквания от новия служебен кабинет, но има въпроси:

“Защо през цялото време се опитваше да пунтира процеса на вкарване на България в еврозоната, при условие, че нито има мандат за това, нито пък има някакви обективни финансови и икономически причини да го прави. Още повече, че говорим за служебно правителство“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари