Парите са изядени!

0
Синдикатите и ръководството на МВР отново не се разбраха за парите за бонуси
Синдикатите и ръководството на МВР отново не се разбраха за парите за бонуси Видео: BULGARIA ON AIR

Синдикатите и ръководството на МВР отново не се разбраха за парите за бонуси. Срещата между тях продължи час и половина, но без резултат

Синдикатите и ръководството на МВР отново не се разбраха за парите за бонуси. Преди около час приключи извънредната среща с бранша – причината, вчера синдикатите поискаха да бъдат отпуснати допълнителни средства за бонуси за полицаите, но от ръководството обясниха, че няма достатъчно пари.

Час и половина продължи срещата между синдикатите и ръководството. Вчера Младен Маринов обяви, че единствените пари, които могат да бъдат отпуснати, са тези 100 лева. Това обаче противоречи на техните сметки, тъй като в началото на годината при един от големите полицейски синдикати премиерът обяви, че ще бъдат отпуснати 100 млн. лева. Тези пари обаче са влезли директно в бюджета на министерството и за тях точни разчети - къде и за какво са изхарчени - няма.

По-рано днес Илия Кузманов обяви, че от тези 100 млн. лева се губят 16 млн. лева. След срещата той обясни пред Bulgaria ON AIR, че отговор за какво са изразходени парите, така и не са получили.

От синдиката обявиха, ще изберат 5 каузи, за които ще отидат получените от тях бонуси, и в масовата си част ще бъдат свързани с лечението на болни деца.

Източник: BULGARIA ON AIR
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари