Парис Хилтън показа новородения си син Феникс

1
Цялото ми сърце, озаглави Парис поста си в Instagram
Цялото ми сърце, озаглави Парис поста си в Instagram Снимка: Instagram

Цялото ми сърце, озаглави Парис поста си в Instagram

Парис Хилтън показа новородения си син Финикс в Instagram в понеделник като публикува няколко задушевни кадри. 42-годишната светска личност изглежда напълно се наслаждава на майчинството, гушкайки се до тримесечното си момченце на елегантните черно-бели снимки, отбелязва "Daily Mail", цитиран от Dir.bg.

"Цялото ми сърце", озаглави тя поста си. На първата снимка звездата от "Simple Life" изглежда сериозна в черна рокля, а в ръцете си е държи нежно малкото си дете, чието пълно име е Финикс Барън Хилтън Реъм - в ръцете си.

Парис и съпругът ѝ Картър Реъм станаха родители през януари тази година, благодарение на сурогатна майка.

Въпреки че е майка и се предполага, че има по-малко време за себе си, Хилтън се грижи за външния си вид и на снимките демонстрира руси коси, оформени до съвършенство. Парис, която наскоро каза, че няма търпение да има още няколко деца, не пропусна да се нагизди и с чифт диамантени обеци и показа огромния си годежен пръстен.

Нейните 23,2 милиона последователи бяха възхитени от снимките, които сподели с тях.

Тя каза за сина си: "Искам да го защитавам и да бъда с него всяка секунда. Жените имат този майчински инстинкт, който просто се задейства. Преди не съм имала такова усещане".

Докато сурогатната майка раждала Феникс, Парис, решена да защити личния си живот, си направила труда да се маскира с перука като брюнетка и да влезе в болницата под псевдоним. В скорошен епизод на нейния подкаст "This Is Paris" тя разказа, че Финикс е бил на повече от седмица, преди да каже на майка си Кати Хилтън и сестра си Ники за раждането му.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари