Пари за децата ни няма, ама за телевизия на ВМРО - има!

1
Анна Заркова:" Мисля си, че тази майка, дето няма за шоколадче, както и всички хора с маски в хипермаркета, както и вие, и аз, и сестра ми сме принудени да плащаме, освен за прехраната си, и за телевизията на Каракачанов"
Анна Заркова:" Мисля си, че тази майка, дето няма за шоколадче, както и всички хора с маски в хипермаркета, както и вие, и аз, и сестра ми сме принудени да плащаме, освен за прехраната си, и за телевизията на Каракачанов" Снимка: Actualno, стоп кадър

Журналистката Анна Заркова с актуален коментар във фейсбук за България и управлението на страната: 

"Пазаруваме в „Кауфланд” днес със сестра ми и гледаме - млада жена с момченце пред нас посяга да върне шоколадов Дядо Коледа на касата. Лев и десет не й стигат да плати два хляба, парче салам, яйца и още нещо, което не виждам, но чувам как малкият си иска Коледата и почва да плаче. Един мъж подава левче на жената, но тя не ще: „Ама, моля ви се...не трябва”- и дърпа детенцето към вратата...

А пък мен една мисъл ме налита като едра муха. Мисля си, че тази майка, дето няма за шоколадче, както и всички хора с маски в хипермаркета, както и вие, и аз, и сестра ми сме принудени да плащаме, освен за прехраната си, и за телевизията на Каракачанов. Да, за телевизията „24-та България” или както там се наричаше тя – телевизията на „патриотите”, която, разбира се, е призвана да прави реклама на властта, в която те участват. Не я гледате? И аз. Но от нашите данъци се субсидира патриотичния собственик на едно НПО с гордото име Македонски научен институт, който собственик (един от гордите собственици на институти у нас, който е и общински съветник от управляващите) субсидира подходящото за положението му патриотично предаване. И всичките тия бюджетни пари се въртят на адреса на ВМРО-то на вицеприемиера Каракачанов! Конфликт на интереси?...Шшшт! Чиста работа!

Отде го знам ли? „Свободна Европа” го съобщава(https://www.svobodnaevropa.bg/a/30967858.htm). Пише го Поли Паунова – точно тя, журналистката, която лятоска натириха от спешна сбирка на властимащите. Ще я натирят, ми. Заради такива като нея ни налитат заразни мисли.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари