Панихида в памет на Антон Петров

1
Навършват се 19 години от смъртта на загиналия в Кербала русенец
Навършват се 19 години от смъртта на загиналия в Кербала русенец Снимка: БГНЕС / архив

Навършват се 19 години от смъртта на загиналия в Кербала русенец

На 27 декември, от 11:00 ч. на гробищния парк в кв. "Чародейка" ще се състои панихида по случай 19-ата годишнина от кончината на офицерски кандидат Антон Петров, съобщиха от общината.

На нея ще присъства кметът на Община Русе Пенчо Милков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    6
    Бивш военен до 2
    Тираджията живее в кабината на камиона си с месеци за да може ние да се редим на опашки във веригите за храни и стоки, кофражиста гъне железа в пек и студ за да имаме жилища, тоя в химията остава без зъби на 45 години за да има торове, че да имаме хляб. Аз най добре знам какви връзки се търсят за да се вредиш за някоя "мисия с чужбина". Защото командировачните бяха в долари тогава. Еми, аз прецених, че животеца ми е по скъпичък и вече съм кротък пенсионер. Сиромах, ама жив.
  • 4
    5
    Афган
    "Героят", отивал да убива на 5250 километра жени и деца срещу пари ще го почитаме, а?! После се чудим що ни мразят толкова. Дано не е оставил от престъпленото си семе!
  • 7
    4
    ПиснА ни!
    През уя ми е за тоя! Отишъл на путка си майна, на почти 3 000 километра, да убива невинни деца, жени и мъже в тяхната родина! По свое желание!!! И още по-зле – да защитава с оръжие в ръка АМЕРИКАНСКИТЕ интереси! Изродско изчадие! Каквото е търсил – намерил го е! Дано няма покой и в Ада! Точка!
  • -1
    3
    dgd
    Zogbot
  • 10
    2
    Не е справедливо!
    Дано не изтълкувате коментара ми грешно, но за 19 години знаете ли колко тираджии, строителни работници, работници от меларугията, химията, частни ЖП превози и т.н. са починали по време на работа? Хиляди! Десетки хиляди! Но за тях панахиди няма. Щото панахидата струва пари все пак, а си е друго да я плаща държавата. Тия хора са работили за да хранят семействата си, да плащат данъци и осигуровки. Точно както и военния /с изключение на осигуровките/. И изобщо не ми говорете за патриотизъм и опазване на национални интереси! Какви национални интереси ще опазваш на 5 000 км от България. Ти си бил просто един работник в чужбина ама с оръжие в ръка. И си кандидатствал за тая работа и то настойчиво. С цялото съзнание какви рискове поемаш и срещу какви пари. Помня какви ги събираха от кол и въже за Камбоджа. И какво се случи като разгневени камбоджански селяни нахлуха в българския лагер. Нашите не могат да ги съберат един месец дето са хукнали из джунглата да бягат. Не ме разбирайте грешно - всяка смърт е мъка, как така една смърт е по-тачена от друга ...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари