Панахида в памет на загиналите мотористи

0
Тя ще бъде отслужена в храм “Св. Троица“ на 1 октомври
Тя ще бъде отслужена в храм “Св. Троица“ на 1 октомври Снимка: Dunavmost

Тя ще бъде отслужена в храм “Св. Троица“ на 1 октомври

"За осма поредна година ще отбележим Деня в памет на загиналите мотористи и в подкрепа на пострадалите мотоциклетисти."

Това съобщават от Lowlanders MC Rousse и МС Дунавски Братя.

"И тази година не се разминахме без да видим оцветен в червено монумента „В името на живота и полет към безкрая“ във Варна. Националната инициатива на BMM и социалната мото кампания “Ние сме хора, не “донори”” отново ще ни събере – без разлика клубни ли сме или свободни. Защото всеки от нас е загубил брат или сестра, приятел или близък. Ще ни събере и без разлика мотоциклетисти ли сме или не. Защото загубата на скъп човек и тъгата по него нито се преживяват, нито отминават с времето.", съобщиха организаторите.

На 1 октомври 2023 г. (неделя) от 11:00 в църквата “Св. Троица“ в гр. Русе ще бъде отслужена панахида и почетена паметта на загиналите мотористи.

"Нека всички заедно засвидетелстваме почитта и уважението си към загиналите наши братя и подкрепим пострадалите мотоциклетисти.", призоваха още организаторите на събитието.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    Русчуклия
    Панахида за ИДИОТА моторджия който на 29. септември в 17 . 15 часа трещя по ул. " Войводова" ! Да не обясняват после че бил най-доброто момче .
  • 4
    1
    русенец
    Ех, да можеше в този момент някой да взриви църквата, че да се освободи града от хулигани и терористи на мотоциклети?!:(
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари