Палестинка наръга охранител на банка

0
Жената вади нож и го забива в тялото на охранителя
Жената вади нож и го забива в тялото на охранителя

Световните новини все по-често съобщават за жестоки атаки с хладно оръжие между палестинци и кръвните им врагове от Израел.

Напрежението, което от години не може да бъде овладяно с методите на политиката и дипломацията, е нажежено до краен предел. Бруталните атаки вече се извършват дори от жени, решени да отмъстят за смъртта на свои близки, предаде Канал 3.

Пореден такъв инцидент засне охранителната камера на West Bank в Израел. Млада жена се появява и спокойно си говори с охраната. В момента, в който започват да проверяват документите й, тя вади нож и го забива в тялото на охранителя.

Според мнозина в социалната мрежа видеото е истинско, но не липсват и такива, които се съмняват в автентичността му. "Видеото е плод на ционисти, които искат хората да се настроят срещу палестинците.", смятат някои.

Въпреки горещите призиви на ЕС арабско-израелският конфликт да бъде прекратен с помощта на дипломатически преговори, подобни инциденти намаляват значително шанса за излизане от ситуацията по мирен път.

Източник: Канал 3
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари