Пак хванаха пияни и дрогирани шофьори в Русенско

0
Започнати са бързи производства срещу нарушителите
Започнати са бързи производства срещу нарушителите Снимка: БГНЕС / Архив

Започнати са бързи полицейски производства

На 22 март около 15:00 часа в гр. Ветово, на ул."Хан Омуртаг", автопатрул на РУ - Ветово е спрял за проверка лек автомобил "Мазда 626", управляван от 20-годишен. В хода на проверката служителите на реда са установили, че водачът е с положителна проба за употреба на наркотични вещества, като тестът с техническо средство е показал реакция за "тетрахидроканабинол". Констатираното от униформените е документирано, след което младият мъж е конвоиран до УМБАЛ "Канев", където в присъствието на медицинско лице е отказал да даде проби за изследване. Образувано е бързо производство за престъпление по чл. 343б, ал.3 от НК.

На 22 март около 09:20 ч. на главния път Русе – Варна от екип на Първо РУ е бил спрян автомобил „Опел Корса“, като при проверката са възникнали съмнения, че водачът на превозното средство /31 г./ е употребил алкохол. На място е изпратен екип пътни полицаи, които са тествали шофьора с технически средства и уредът е отчел положителен резултат от над 1.5 промила наличие на алкохол в издишания въздух. По случая е образувано бързо производство за престъпление по чл. 343б, ал.1 от НК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари