П***растка им работа, сър!

1
Политическите искания на т.нар. "прайд" са абсолютно и напълно неприемливи
Политическите искания на т.нар. "прайд" са абсолютно и напълно неприемливи Снимка: БГНЕС

"Политическите искания на т.нар. "прайд" са абсолютно и напълно неприемливи. Нито узаконяването на "еднополови" бракове, нито осиновяване на деца от "еднополови" двойки.

Двойният стандарт на администрацията на Столична община също е неприемлив. По маршрута на т.нар. "прайд" има заявено друго събитие. Напълно законно.

Първият по време е първи по право. "Съвместното" провеждане на двете събития е недопустим компромис, предизвикан от политическа конюктура. И то пред партия, чиято електорална тежест е около нулата. И напълно разкрива наглостта на розовите болшевики. Те настояват да бъде забранено напълно законно събитие, само защото не им харесва.

Прочее, досадното еднополово розово влечуго, което изскача от всеки телевизор е най-добрата възможна реклама на БХК и т.нар. "прайд". Появата на мазната му муцунка на екрана има рязко очистително действие. Бих му давал пари да продължава.

"Хрумката" да се използват кукерски маски, за да се рекламират извратенящини, от хора, които отричат традициите е невероятен мисловен гърч, дело на чутовни интелектуални импотяги. И ще е толкова успешна, колкото и идеята на розовите болшевики да направят "прайда" си задължителен.

Както е казал икономът на сър Джон: "Педерастка им работа, сър"."

Автор: Ангел Джамбазки

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари