Гей Прайд ви разваля "Семейството и морала", еми сори, ама вие сте ПЪЛНИ БАЛЪЦИ

1
олкова ли сте глупави наистина?
олкова ли сте глупави наистина?

Върховното лицемерие! Нямате проблем децата ви да ядат junk и да са сред най-затлъстяващите подрастващи в Европа, нямате проблем да им пускате 14 годишната Сузанита, която е престъпно гола в клиповете си (по за*ник, с извинение), да им позволявате да слушат ТИТА и Гери Никол, които пеят как си "пръскат дисплея и панела" (с чист про-лесбийски контекст, според мен) и как "чертаят" (кокаин) защото "са ученички". Всичко това с примес морал 0 и простотия 100.

Нямате проблем, че жени умират в България от домашно насилие, нямате проблем, че всяка 3та жена е бита в България, че насилието в училище е повече от всякога. НО....НО някакви знамена с дъги, балони и музика ви побъркаха!

Гей Прайд ви разваля "Семейството и морала", еми сори, ама вие сте ПЪЛНИ БАЛЪЦИ. Промити мозъци от про-руските медии и пропаганда, която ви убеди, че "Джендърите" прецакаха държавата и гейовете са виновни, че заплатите са 400 лв, пенсионерите умират от глад а здравната, правосъдна и образователна система в държавата ни са сред най-лошите в света. Толкова ли сте глупави наистина? Ако искате и ония 6 милиарда от КТБ да ги пишем на Прайда, а? Нали, че е изгодното зло....трагедия.

Рут Колева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари