ОУ „Васил Априлов“ е подложено на злостни и недобронамерени нападки от страна на граждани

0
ОУ „Васил Априлов“ е подложено на злостни и недобронамерени нападки от страна на граждани

По повод мнения на русенски репортери в сайта ни, уронващи престижа на ОУ "Васил Априлов", директорът на учебното заведение Гергана Григорова ни изпрати следното писмо:

Няколко поредни дни ОУ „Васил Априлов“ е подложено на злостни и недобронамерени нападки от страна на граждани, изявяващи се като репортери в сайта. От петък до понеделник се оказа, че всички учители са психично нездрави, учениците са побойници и бият възрастните хора в квартала, а най- доброто място да правят секс тийнейджърите е оградата на училището.

На всички будни граждани-репортери бих искала да кажа, че ОУ „ Васил Априлов“ съществува от 30 години и през това време учителите в него са образовали десетки хиляди ученици, които са намерили своя път в живота. В момента в училището учат 330 нормални български деца и те не са нито по-глупави, нито по–невъзпитани от децата, в което и да било българско училище. Учителите, които работят тук и трябва да понасят квалификациите за психичното си здраве от некомпетентни хора са отлични педагози с необходимата подготовка и немалък стаж зад гърба си. Не всичко винаги е идеално, но винаги сме отворени за обсъждане, разговори и търсене на начини за разрешаване на проблемите. Всички написани твърдения са откровени лъжи с цел да се очерни доброто име на училището, защото от години е известно със спокойствието и добрия микроклимат, който цари сред учители и ученици. Защо не се съобщи за добрите инициативи, които се подготвят от ученици и учители, подкрепени от родителите -Благотворителния Великденски концерт под надслов „Деца помагат на деца“ и всички кампании по правене на великденски картички, сувенири и сладкиши или кампанията с родителите и училищното настоятелство по избора на училищно облекло, или конкурса за Априловски таланти? Това е истинския живот в училище с непрекъснатите дейности, постоянното добронамерено общуване и със стремежа нещата да вървят в правилната посока, защото искаме да сме конкурентни, да се повишава авторитета ни.

Сигурна съм, че тези мнения са обидили и разстроили всички хора, чиито живот се е докоснал до училище „Васил Априлов“ и не мога равнодушно да отмина всички лъжи и обиди по адрес на ученици, учители и родители /те са порасналите ни ученици/, затова ще си позволя да дам няколко съвета на всички граждани -репортери - бъдете обективни и искрени и ако не можете да градите поне не разрушавайте добрите неща, които вече са направени.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари