ОУ "Иван Вазов": Скърбим за загубата на Николай Димов!

3
Той бе всеотдаен учител и сърцат колега
Той бе всеотдаен учител и сърцат колега Снимка: ОУ „Иван Вазов"

Той бе всеотдаен учител и сърцат колега

"Основно училище "Иван Вазов" скърби за загубата на Николай Димов - всеотдаен учител и сърцат колега. Завинаги ще пазим пазим в сърцата си спомена за него като открит и сърдечен човек, отдаден на работата си, готов безрезервно да подкрепи всеки, който има нужда от помощ, с широка усмивка на лице."

Това написаха във Фейсбук колеги на починалия при нелеп инцидент русенец.

Екипът на учебното заведение в Русе поднесе дълбоки и искрени съболезнования на опечаленото семейство и на неговите близки за непрежалимата загуба и изразява своята дълбока съпричастност към болката на всички, които обичаха, уважаваха и ценяха Ники Димов.

Поклон пред светлата му памет!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари