Отвличане е водещата версия за изчезналото и открито дете в Болярино

1
12-годишното момиченце е в болница
12-годишното момиченце е в болница Видео: NOVA

След 7-часово издирване то бе открито живо в близкия парк

След 7-часово издирване 12-годишното изчезнало дете от пловдивското село Болярино бе открито живо в близкия парк, но в неподвижно състояние, с наранявания и в шок.

Сигнал за изчезването е подаден от майката и бащата. Те стояли на пътя и показвали снимка на местните в опит да им обяснят, че детето липсва, разказа кметицата на с. Болярино Стефка Милева. По думите ѝ и родителите, и децата не говорят български, затова общуват предимно с жестове и мимики, предава NOVA.

Това е първи подобен случай в селото, каза още Милева.

Местните разказват, че децата никога не излизат без надзор, винаги са придружавани от родител и обикновено ходят в парка, в близост до дома им, както и до магазина в центъра на селото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари