Отцепник от ИТН е минал на детектор на лъжата

0
Ще гласуваме против вота на недоверие, споделиха независимите депутати
Ще гласуваме против вота на недоверие, споделиха независимите депутати Видео: NOVA

Ще гласуваме против вота на недоверие, споделиха независимите депутати

Купуването и продаването на гласове е престъпление. Купуването и продаване на народни представители е още по-голямо престъпление. Обявяването, че има купени народни представители обаче е точно такова престъпление, каквото е купуване на народни представители. Това заяви независимият депутат Георги Георгиев в изявление на отцепилите се от ИТН депутати, предава NOVA.

По думите му през последните 8 дни те са обект на постоянни атаки от „народни представители, журналисти и други хора, които казват, че сме купени”.

Има пълен отказ от това, че има народни представители, които вярват в Конституцията, в законите на страната и разчитат на собствената си съвест. Предложих на един ваш колега да ми даде място и час, в което да отидем и да направим полиграфско изследване – детектор на лъжата. Резултатите ще ви бъдат изпратени”, каза Георгиев.

Той прочете въпросите и отговорите им, които са били подложени на детектор на лъжата:

"- Ти получи ли пари от някого, за да напуснеш ИТН?

- Не.

- Кирил Петков предложи ли ти да станеш министър от „Продължаваме Промяната”?

- Не".

И добави: „Това, дами и господа, е истината и оттук нататък призоваваме главния прокурор и Прокуратурата на Република България да поискат конкретни доказателства от всички тези, които ни обвиниха и ако такива няма, аз ви гарантирам, че ще им бъде потърсена наказателна отговорност”.

Запитани дали отцепилите се от ИТН депутати ще подкрепят вота на недоверие, Георгиев отговори: „Ще гласуваме против вота на недоверие. Мотивите са ясни. Ясно е, че темата Северна Македония е измислена. Темата с МРРБ сме я коментирали достатъчно пъти, тя само се затвърди. В момента България под никаква форма не трябва да бъде поставяне в такава политическа несигурност”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари