Вотът на недоверие срещу кабинетът "Денков" ще се гласува на 13 октомври

3
Той е за несправяне на правителството в сектор „Енергетика”
Той е за несправяне на правителството в сектор „Енергетика” Видео: NOVA

Той е за несправяне на правителството в сектор „Енергетика”

Възраждане”, БСП, „Има такъв народ” и независимият депутат Радостин Василев внесоха подписи в деловодството на парламента за вот на недоверие към кабинета „Денков - Габриел”. Той е за несправяне на правителството в сектор „Енергетика”.

Разискванията за вота на недоверие ще бъдат в четвъртък, 12-ти октомври следващата седмица, а гласуването в петък, 13-ти октомври.

Както имаме обединени управляващи в лицето на ДПС, ГЕРБ и ПП-ДБ така имаме и обединена опозиция. За пореден път се показва, че в името на България, могат да се изоставят политическите разногласия и точно заради това „Възраждане, БСП, „Има такъв народ” и независимият депутат се обединихме и внесохме вот на недоверие”, коментира Цончо Ганев, предаде NOVA.

Според него вотът не е самоцел. „Това, което се води като политика, ще унищожи българската енергетика, оттам ще се унищожи българската икономика. Като потребители, ще бъдем обречени да плащаме в пъти по-високи сметки за ток”, мотивира се още Ганев.

Днес беше дадено началото на края на това вредно управление за България. Управление, което загроби българското земеделие и погреба българската отбрана. Което от вчера, онзи ден и днес погребва българската енергетика. Което продаде или подари ядрените реактори в Белене и сложи край на възможността България да има ядрена енергетика”, посочи Георги Свиленски от БСП.

Дали сега, или следващия път – това правителство рано или късно ще си замине. Това е престъпно правителство, заченато в грях. Вътре са сериозни измамници и неморални личности. Това правителство вече е загубило доверието на гражданите и то реално е бламирано”, подчерта Тошко Йорданов от ИТН.

Сектор „Енергетика” е само един от секторите, в които държавата е рухнала. Аз поисках вот на недоверие на това правителство и неговата оставка на първия ден, след като то беше сформирано. По-вероятно е в скорошните месеци правителството да бъде съборено отвътре, отколкото от обединената опозиция”, е мнението на независимия депутат Радостин Василев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари