Оттеглиха първото предложение за освобождаването на Гешев

1
То бе внесено от шестима членове на Прокурорската колегия на ВСС
То бе внесено от шестима членове на Прокурорската колегия на ВСС Снимка: БТА

То бе внесено от шестима членове на Прокурорската колегия на ВСС

Членовете на Прокурорската колегия на ВСС оттеглиха първото предложение за предсрочно освобождаване на главния прокурор Иван Гешев, направено на 12 май. От името на шестимата вносители говори Огнян Дамянов. "С това оттегляне правим и предложение да бъде прекратено производството в тази му част", каза още той, цитиран от БТА.

Първото предложение е заради евентуално допуснато тежко нарушение на служебните задължения от Иван Гешев във връзка с действия около взрива избухнал до автомобила му. То беше обединено с второ, направено от четирима от членовете на Прокурорската колегия за уронване престижа на съдебната власт, заради изказване направено от главния прокурор.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари