Отровното трио обяви цената на учредяването на партия "Каскет"

1
Конгресът за учредяване на прокурорска партия "Каскет" в Бояна е струвал 243 500 лв., заяви адв. Хаджигенов
Конгресът за учредяване на прокурорска партия "Каскет" в Бояна е струвал 243 500 лв., заяви адв. Хаджигенов

Днес е 50-ият ден от началото на протестите срещу управлението и с искане на оставката на премиера Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев

Спор по това дали да се свика протест срещу готвените от управляващите промени в Конституцията възникна в общобългарския комитет "Васил Левски". Председателят му Васил Василев заяви пред БНТ, че комитетът подготвя протестно шествие на 2 септември в София, ако не отпадне член 169, алинея 2 и 3 от проекта за нова конституция на ГЕРБ. Текстът регламентира, че обикновено Народното събрание ще може да взема решения за изменение територията на страната и за промени в държавното устройство, предаде Дневник.

Някои от членовете на комитета обаче са категорично против . Кметът на Ловеч Корнелия Маринова (ГЕРБ) заяви в прессъобщение, че това, което чула на събранието на комитета, било чудовищно и че се прави груб опит името на Левски да се използва политически.

Съвещанието на прокуратурата излязло над 243 000 лева

Конгресът за учредяване на прокурорска партия "Каскет" в Бояна е струвал 243 500 лв., заяви адв. Хаджигенов. Така той иронизира свикването на национално съвещание на прокуратурата в понеделник в държавната резиденция. Хаджигенов не уточни откъде му е известна платената сума.

На съвещанието над 700 прокурори и следователи от цялата страна изслушаха няколко речи, според които прокуратурата работи добре, няма нужда от реформа и няма да допусне критика.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари