Отровното трио: Барикадата на Орлов мост е възвърната!

3
Ще удържим свободата - тя е наше право!
Ще удържим свободата - тя е наше право!

Отровното трио: Барикадата на Орлов мост е възвърната! Ще удържим свободата - тя е наше право!

Към 21:15 ч. след изпълнение на националния химн, протестиращите се отправиха на шествие към парламента по бул. "Цар Освободител", след което продължиха по към "Орлов мост", където блокираха движението, съобщи бТВ.

Движението по булевардите "Дондуков" и "Цар Освободител" е блокирано от протестиращи, събиращи се в "триъгълника на властта" за поредната вечер на антиправителствен протест в София. В района има засилено полицейско присъствие, съобщи БНР.

Група протестиращи по-рано се опита да блокира движението по бул. "Цар Освободител", като демонстрантите пресичаха непрекъснато пешеходната пътека пред сградата на Българската народна банка, но полицията успя да осуети провокацията.

Участник в протеста нарече "пореден автогол на правителството" премахването на блокадите в страната.

"През последния месец станахме свидетели как всяка тяхна следваща стъпка е грешка".

34-годишен мъж беше задържан в района на Българската народна банка, съобщиха от Столичната дирекция на вътрешните работи.

Полицаите забелязали, че той многократно пресичал пешеходна пътека, носел и бухалка: "Лицето беше проверено и ще бъде транспортирано до съответното РПУ. Срещу него не е използвана физическа сила, до момента, в който не се опита да осуети проверката на колегите. Затова се наложи".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари