Отнето предимство на пътя Русе - Варна прати двама на мотор в болница

0
Отнето предимство на пътя Русе - Варна прати двама на мотор в болница

Двама мъже на 24 и 26 години са настанени за лечение в шуменската болница след пътен инцидент на главния път Русе - Варна край Шумен, съобщава "Дарик".

Произшествието е възникнало около 21:15 часа снощи, като при първоначалните мероприятия е установено, че товарен автомобил „Фолксваген Транспортер" с шуменска регистрация, управляван от 51-годишен шуменец, излизащ от подход към фирма, при наличие на пътен знак „Б-2" - „Стоп" е ударил мотоциклет „Априлия Пегасо 650" с шуменска регистрация, управляван от 26-годишен мъж, който не притежава категория за управление на мотоциклет.

26-годишният мъж и 24-годишен мъж от Шумен - пътник на мотоциклета, са откарани от екип на Центъра за спешна медицинска помощ в болницата в Шумен. Водачът е с фрактура на лява ръка и таз, а пътникът - с фрактура на дясна ръка. Настанени са за лечение. Водачите са изпробвани с техническо средство, като не е отчетено наличие на алкохол. Взети са им кръвни проби за химичен анализ. Извършен е оглед. Образувано е досъдебно производство.

Източник: DarikNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари