Отнеха лиценза на македонската "Беса Транс"

0
Туроператорът, собственик на изгорелия на АМ "Струма" автобус, изгуби лиценза си
Туроператорът, собственик на изгорелия на АМ "Струма" автобус, изгуби лиценза си

Лицензът на туристическата агенция "Беса Транс" бе отнет

Лицензът на туристическата агенция "Беса Транс" бе отнет, съобщи министърът на икономиката на Република Северна Македония Крешник Бектеши, съобщават македонските медии, предаде БТА.

Директорът на държавния инспекторат на транспорта Руфат Хусеини заяви за ТВ 24, че инспекцията не е успяла да извърши извънредна проверка в агенцията, която превозваше пътниците в автобуса, катастрофирал на АМ "Струма" и в който загинаха 45 души. Собственикът не бил намерен, а помещенията били затворени.

ТВ 24 поиска отговор и от прокуратурата на въпроса докъде е стигнало разследването на катастрофата. Отговорът е, че случаят е в прокуратурата, където се извършват действия за установяване на фактите и евентуалната наказателна отговорност, разследват се всички важни обстоятелства. От прокуратурата не споделиха повече информации с цел да не се навреди на процедурата в тази фаза. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари