Отличиха младия борец Мартин Илиев с грамота „Спортист на месеца“

1

Пенчо Милков го поздрави и му пожела успех

Кметът на Русе Пенчо Милков отличи възпитаника на Спортно училище „Майор Атанас Узунов“ и състезател на русенския клуб по борба „Юнак ЛокомотивМартин Илиев като „Спортист на месеца“.

Успехите ти са пример за връстниците ти и гордост за съгражданите ни, а с дисциплината, мотивацията и спортния хъс, които притежаваш, съм убеден, че ще покориш нови спортни върхове“, поздрави го кметът и му пожела успех.

През ноември възпитаникът на Спортното училище взе участие в 21-ото издание на международния турнир по свободна борба за кадети „Русенски легенди“. Той се бори в тежка категория до 110 кг и записа 4 категорични победи с туш. Илиев получи и приза „Русе“ за най-атрактивен състезател.

Инициативата за награждаването на изявени ученици от Спортно училище „Майор Атанас Узунов“ – Русе е на директора Евгени Недев. Целта ѝ е да се отличават както доказани в спорта състезатели, така и тези, които са показали отлични резултати в учебния процес.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари