Откриват тарлата на 14 април

0

Пролетният панаир в Русе ще бъде в Парка на младежта

Пролетният панаир в Русе, който традиционно се организира около Великден, ще започне на 14 април /петък/ в Парка на младежта и ще продължи до 1 май.

Той ще бъде разположен по протежението на алея „Младост“ и част от алея „Перистери“. Това гласи заповед на кмета Пенчо Милков. Общата площ, на която ще бъдат разположени атракционите е 3300 кв.м.

Исканията за участие в тарлата се подават в Центъра за Информационно обслужване на Община Русе на гише №1. Изискването е участниците да заплатят пълната такса за периода от 18 дни. Атракционите заплащат по 0.50 лв. за кв.м. на ден, павилиони, щандове, сергии и шатри са с цена 3.60 лв. кв. м. на ден с ДДС, а масите и столовете за хранене струват по 0.51 лв. кв.м. ден.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    25
    Граждан
    Ям кибабчита ,пия ракия ,мазна чалга слушам ,семки люпя навред .Ама да ма обиждате, че ша гласувам за тоз или за оня ,Не .Фен голям съм на Кирето ,на Наско ,на мадерния отбор ,тез хора ша на оправят ,поне малко да замязаме на Европата ,то и там са люпят семки ,ама някак по културно са прави тая работа ,спазвайки правилата .
  • -1
    24
    До аристократите
    https://epicenter.bg/article/Rusenskiyat-panair-Tarlata-se-razhda-predi-poveche-ot-vek/70745/11/61
  • 5
    23
    митак
    абе верно такъв баламурник шушумига сме нямали за кмет сладък сладък с х.й да го сочиш с дупе по устата да го целуваш
  • 9
    22
    васо
    Пенчо тиквеник такъв тая селяния я прави на хиподрума и без друго млади хора няма в града за прабългарите слушащи черно от Ямбол и за хората с вечни лични карти там е чудесно давай ти си градският бик в теб ни е надеждата но както е тръгнало накрая теб ще те изплющи някой!!!
  • 7
    21
    Мдааа!
    А Осеменителят ще е водещ на Супер Шоуууууу Тъъърлатаааа. И без това е толкова прозд, че и за карнавален Шут не става.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари