Откриват официално Центъра за върхови постижения в Русе

13
Тържествената церемония ще се състои утре
Тържествената церемония ще се състои утре

Тържествената церемония ще се състои утре

Центърът за върхови постижения към Русенския университет, който представлява научноизследователски лабораторен комплекс, ще бъде открит официално утре, 7 ноември. Тържествената церемония ще се състои в 11:00 часа на ул.“Митрополит Григорий“.

"Това ще бъде най-модерният по българското поречие на река Дунав научноизследователски технологичен лабораторен комплекс", споделиха с гордост от Русенския университет, цитирани от Русе Медиа. Той се реализира по проект „Университети за Наука, Информатика и Технологии в е-обществото (УНИТе)“, финансиран по Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    11
    Има още
    Един супер център, който е за върхови далавери. Има големи постижения, но не го рекламират. Жалко.
  • 1
    10
    Мдаа
    Абе хора, В и К проекта Стоилов го подписа, ама не го почна, защото се уплаши от народната любов. ГЕРБ е виновен. Пенчо го наследи, ама е виновно и ВиК-то, защото не спазва срокове за изпълнение. Не защитавам Милков, той е виновен за въздуха - обеща и не изпълни, защото замърсителите плащат на когото трябва + наште.
  • -7
    9
    123
    ОТВРАТИТЕЛНИ КОМЕНТАРИ, ОТВРАТИТЕЛНИ ХОРА! ЗАСЛУЖАВАТЕ СИ МИЗЕРНИЯ ЖИВОТ!
  • 7
    8
    Николовски Гений
    Ще изследвате ли връзката между кметска позиция и сексуална активност? Поканете за лектор Доктора Ви на Юридическите Науки, и отличник на випуска си. Може и Екс Жена му да поканите. Оная скочибра от Николово, живееща в Нисово я отпишете. Курвите са само за ПРЕЗРЕНИЕ.
  • 8
    7
    любопитен
    Какво се гневите всички. В неделя спахте, разхождахте се по градинките, ходихте за риба и не знам къде още. Но никой не отиде до изборните секции. сега си трайте. Още четири години трайте и си мълчете. Павликенския академик и либийския доктор ще правят каквото решат в този град, по-скоро в това село. Е, може да отпуснат нещо и на Иво Баничката или Психото. Важно е да има мнозинство и да усвояват средства, данъци, нови сексуални афери на третия етаж. И не се жалете за калната вода, за кривите джанти, за потрошеното окачване на колите, за въздуха. Това са дребни неща. Нали натрихте носа на Рена Еконтова и на Иван Гербера. Сега сте доволни и щастливи. Така че търпете всичко което идва с вашия избор или неизбор
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари