Водеща версия: Откритият мъж на сметището в Русе е починал при нелепа злополука

3
Смачкала го е пресата на боклукчийския камион
Смачкала го е пресата на боклукчийския камион Видео: Ruseportal

Смачкала го е пресата на боклукчийския камион

Откритият мъртъв мъж в Русе е починал при нелепа злополука - смачкала го е пресата на боклукчийския камион, съобщава "24 часа".

Загиналият е бил клошар, който редовно е спял в кофите, а водещата версия на разследващите е, че е бил в контейнера, когато той бил изсипан в камиона. След това пресата, която обработва боклука, го е смачкала. Очаква се това да бъде потвърдено от аутопсията.

Установено е, че мъжът е бездомен. Срещу него имало множество сигнали от жители на Русе, че спял в един и същи контейнер. Тялото на мъжа изпадна вчера от камиона, прибрал контейнера, след като бе изсипано в сепариращата инсталация за битови отпадъци.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    9
    една
    „обективна“ простотия
  • 3
    8
    Обективен
    Явно загиналият е бил влязъл в контейнер за смет от "новия" модел на Пенчо, тези с малките вратички отстрани, които се отварят с натискане с крак на педала. Освен всичките им други кусури на практика в тях не се вижда нищо ако не е отворена миниатюрната им вратичка. Ако си беше от старите (които още ги има тук-там из града) това нямаше как да се случи. Та загиналият сега да тежи на съвеста на Пенчо НОВАТОРА.
  • 2
    7
    нда
    Пенчо е виновен и за кишата и за сушата, за високите температури и той е убил клошаря! Айде спрете се бе!
  • 2
    6
    Муамар
    Първият град с евентуално, може би, убит от камион на сметосъбираща фирма Човек. Велик си Другарю внук на убиец. Какво ли ще става още до момента в който наесен те изгоним от града?
  • 1
    5
    до 3
    Това в кой блог го прочете?!?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари