Откриха Юмиш, която намушка с нож 13-годишната си сестра

3
Жената е заловена в местност между стражишките села Лозен и Камен
Жената е заловена в местност между стражишките села Лозен и Камен

Юмиш Мехмедова е открита да се скита в местност между стражишките села Лозен и Камен

След три дни издирване, полицаи откриха психично болна жена от стражишкото село Лозен, която в четвъртък намушка с нож по-малката си сестра, пише Труд.

В акцията са участвали над 40 служители от ОДМВР-Велико Търново и Полицейските управления в Горна Оряховица и Стражица. Униформените обхождаха землищата на Лозен и съседните села, за да търсят Юмиш Салиева Мехмедова след извършеното от нея тежко криминално престъпление.

Жители на селото разказаха, че в акцията са били включени и следови кучета. В събота по обяд, младата жена била забелязана да се скита в пуста местност между селата Лозен и Камен.

Роднините на изчезналата жена, която от години страда от параноидна шизофрения споделили пред разследващите, че тя често напускала дома си като се скитала в продължение на 3-4 дни и след това се прибирала. Понякога се приютявала при дядо си или при други роднини. Претърсени били и множество необитаеми къщи в района, чиито собственици са в чужбина.

В четвъртък младата жена заключила майка си в стопанска постройка и намушкала 13-годишната си сестра с нож в гърдите и корема. Пострадалото момиче е в интензивното отделение на областната болница във Велико Търново след тежка операция и с опасност за живота. След кървавата драма извършителката се оказа в неизвестност и бе обявена за общодържавно издирване.

Юмиш е опасна както за околните, така и за себе си. Наложи се от МВР да разпространят снимка и описание на Мехмедова. След като вече е открита, вероятно с прокурорско разпореждане, жената ще бъде принудително настанена в психиатрична болница.

Лекари от болницата продължават да се борят за живота на ранената и сестра. Бащата Сали Мехмедов обикалял из селото и търсел кръводарители като твърдял, че трябват три банки кръв за пострадалата му дъщеря.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари