Откриха якето на издирваната Ивана

1

Камери за видеонаблюдение са засекли ученичката край промишлената зона

Намерено е якето на издирваното момиче в Дупница.

В деня на изчезването си Ивана е била облечена със светлорозово яке, дънки и бели маратонки. Якето е било открито на път Е-79, преди тунела край Дупница. Камери за видеонаблюдение са засекли ученичката край промишлената зона. Тя е била по потник и в ръката си е държала бутилка с вода. Това е било в четвъртък, 22 февруари. Следите ѝ се губят при жп гарата, пише "Фокус".

Знае се, че през последните дни девойката е била с херпес на устата и нейните съученици са я отбягвали и не са искали контактуват с нея. Ивана е обичала да се разхожда сама.

От гимназията, в която учи Ивана, също са разпространили информация за издирването ѝ. "Ако някой види Ивана или има информация за нея, нека веднага сигнализира в полицията. Дано по-скоро намерим момичето здраво и невредима“, се казва в съобщението.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари